Rincato | Wie is Rincato?
158
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-158,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-13.9.1521448698,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Wie is Rincato?

Rincato staat voor Recyclage inktcartridges en toners en heeft reeds jarenlange ervaring in de aankoop van inkt- en tonercartridges.

Rincato is gestart als een door OVAM erkend inzamelaar van lege inkt- en tonercartridges. Vanuit het ruime klantenbestand kwam meermaals de vraag voor het overnemen van overtollige stock originele cartridges en toners. Zo zijn we ook in dat marktsegment terecht gekomen en kopen we zowel kleinere als grote restpartijen tegen marktconforme prijzen.

Om onze klanten te kunnen blijven voorzien van optimale condities en service, hebben we er voor gekozen om onze activiteiten als inzamelaar over te laten aan de huidige marktleider in België. Deze overdracht is zeer vlot verlopen, waardoor onze klanten zo goed als geen hinder ondervonden hebben.

Zo ligt momenteel de focus van Rincato op het aankopen van restpartijen originele toner- en inktcartridges.

Een bijkomend luik is het aanbieden van zowel inkt- en tonercartridges, papier, batterijen, kantoorbenodigdheden,… via onze handige webshop ikwilprinten.be.

Door onze jarenlange ervaring als leeggoed inzamelaar kunnen wij u naast de originele inktcartridges en toners, ook zeer kwalitatieve compatibele inktcartridges en toners aanbieden aan zeer scherpe prijzen met kwaliteitsgararantie.

Interesse? Surf dan snel naar onze webshop ikwilprinten.be.